Midsummer Machinery

Midsummer utvecklar och tillverkar utrustning för produktion av slitstarka och böjbara tunnfilmssolceller. Produktionssystemet Midsummer DUO möjliggör masstillverkning av dessa solceller. DUO-maskinen används även till forskning inom solceller, tillsammans med Midsummers generiska forskningsverktyg Midsummer UNO.

Midsummer DUO

Midsummer DUO är ett nyckelfärdigt produktionssystem för masstillverkning av slitstarka, böjbara och kadmiumfria tunnfilmssolceller (CIGS) med minimalt CO2-avtryck. Med en kompakt design ämnad för hög kapacitet, driftsäkerhet och överlägsen materialanvändning har det unika DUO-systemet tagit positionen som det mest spridda produktionssystemet för böjbara tunnfilmssolceller i världen.

FoU-verktyg

För avancerad forskning använder Midsummer en uppgraderad version av produktionssystemet Midsummer DUO. För grundläggande forskning vid exempelvis universitet är Midsummers generiska forskningsverktyg Midsummer UNO optimalt. Dess resultat kan med enkelhet implementeras för kommersiell produktion i DUO-maskinen.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Nyhetsbreven innehåller information om
midsummer och solel i allmänhet

Till toppen

Hör av dig

+46 (0) 8-525 096 10
Öppettider växel:
Måndag-fredag 08.00-17.00
kundservice@midsummer.se

Elektronikhöjden 6
175 43 Järfälla

Organisationsnummer: 556665–7838

VAT nr: SE556665783801

Följ oss

Uppgradera ditt tak med Midsummer SLIM eller Midsummer WAVE i samband med att du byter ditt tak så bjuder vi på takmaterialet!

Kampanj

Takmaterial 0 kr*

Uppgradera ditt tak med Midsummer SLIM eller Midsummer WAVE i samband med att du byter ditt tak så bjuder vi på takmaterialet!