Vill du förändra världen?

Då har du kommit rätt! Midsummer är ständigt på jakt efter drivna människor med ett stort intresse för innovativ teknik, solenergi och stilren design. Kom och utvecklas med oss där inga idéer är för stora!

Jobba på Midsummer

Vi är alltid intresserad av att träffa nya, drivna medarbetare som vill bli en del av vår resa.

Utvecklingsingenjör

Midsummer söker en strukturerad utvecklingsingenjör med polymerbakgrund.

Installationselektriker för plåttak

Midsummer söker en prestigelös och driven elektriker för solpanelsinstallationer. 

Programmerare

Midsummer söker en nyfiken och engagerad programmerare med intresse för teknik och miljö. 

Hittar du inte det du söker?

Oroa dig inte – fyll gärna i en spontanansökan nedan.

The Midsummer Spirit

Midsummer har vuxit från ett litet bolag med en idé om att skapa hållbar solcellsteknik till ett börsnoterat bolag med över 100 anställda. Detta har möjliggjorts av en väldigt speciell sorts företagskultur som definieras av oerhört dedikerade medarbetare och en öppen atmosfär där lysande idéer kan omvandlas till fantastiska produkter – allt med målet att skriva solskenshistoria tillsammans!

Endast fantasin sätter gränser

Midsummer erbjuder en kreativ och spännande miljö som drivs framåt av innovation och nyfikenhet. Vi är en platt organisation där samarbete och initiativ är en förutsättning för att vi ska växa. Oavsett om du tänker i ord eller siffror finns det plats för dig att utvecklas och samtidigt ha riktigt roligt på jobbet.

Arbetsglädje varje dag

Midsummer jobbar proaktivt för en arbetsplats fri från diskriminering och som främjar våra medarbetares hälsa, arbetsglädje och effektivitet. Våra medarbetare kommer från ett flertal delar av världen och vi är övertygade om att ett team med olika bakgrunder och kompetenser skapar lönsamhet.

Vill du vara med på vår resa?

Läs om hur det är att arbeta på Midsummer

”Jag gillar verkligen den positiva framtidsanda som solcellsteknik medför. Att få vara med och utveckla unika produkter för Midsummer är fantastiskt!”

Anna Ärnström, Modul R&D ingenjör

”Det bästa med Midsummer är mina kollegor. Det är fantastiskt att se vilken expertis de har och vad de har åstadkommit. Jag kan inte vänta på att se vilka fantastiska saker vi kan uppnå tillsammans.”

Max Chen, Processingenjör

”Jag uppskattar verkligen gemenskapen på Midsummer och att man har stort eget ansvar. Med det menar jag, att om man har idéer så lyssnar alla.”

Mikael Lindström, Solcellsprojektör

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Nyhetsbreven innehåller information om
midsummer och solel i allmänhet

Till toppen

Hör av dig

+46 (0) 8-525 096 10
Öppettider växel:
Måndag-fredag 07.00-18.00
roofs@midsummer.se

Elektronikhöjden 6
175 43 Järfälla

Följ oss