Karriär

Vill du vara med på en resa där inga idéer är för stora? I så fall har du hittat rätt! Vi är ständigt på jakt efter drivna människor med ett intresse för innovativ teknik, solenergi och stilren design.

The Midsummer Spirit

I oktober 2019 firade Midsummer 15 år som företag. Midsummer har vuxit från ett litet bolag med en idé om att skapa hållbar solcellsteknik till ett börsnoterat företag med över 100 anställda. Detta har möjliggjorts av en väldigt speciell sorts företagskultur som definieras av oerhört dedikerade medarbetare och en öppen atmosfär där lysande idéer kan omvandlas till fantastiska produkter – allt med målet att skriva solskenshistoria tillsammans.

Endast fantasin sätter gränser

Hos Midsummer erbjuder vi en kreativ och spännande miljö som drivs framåt av innovation och nyfikenhet. Vi är en platt organisation där samarbete och initiativ är en förutsättning för att vi ska växa. Oavsett om du tänker i ord eller siffror finns det plats för dig att utvecklas och samtidigt ha riktigt roligt på jobbet.

Arbetsglädje varje dag

På Midsummer jobbar vi proaktivt för en arbetsplats fri från diskriminering och som främjar våra medarbetares hälsa, arbetsglädje och effektivitet. Våra medarbetare kommer från ett flertal delar av världen och vi är övertygade om att ett team med olika bakgrunder och kompetenser skapar lönsamhet.

Hur är det att jobba på Midsummer? Låt våra kollegor berätta!

‘’Jag gillar verkligen den positiva framtidsanda som solcellsteknik medför. Att få vara med och utveckla unika produkter för Midsummer är fantastiskt!’’

Anna Ärnström, Modul R&D ingenjör

”Det bästa med Midsummer är mina kollegor. Det är fantastiskt att se vilken expertis de har och vad de har åstadkommit. Jag kan inte vänta på att se vilka fantastiska saker vi kan uppnå tillsammans’’.

Max Chen, Processingenjör

‘’Jag uppskattar verkligen gemenskapen på Midsummer och att man har stort eget ansvar. Med det menar jag, att om man har idéer så lyssnar alla’’

Mikael Lindström, Solcellsprojektör

Jobba på Midsummer

Vi är alltid öppna för drivna medarbetare! Fyll gärna i en spontanansökan här >>

Lediga tjänster

Produktchef
Elektriker