Midsummer medverkar på Nordbygg i Älvsjö den 26-29 april

Årets viktigaste byggmässa Nordbygg går av stapeln på Stockholmsmässan den 26 till 29 april och Sveriges enda tillverkare av solceller Midsummer finns på plats för att presentera sina svensktillverkade diskreta solcellstak som tagit marknaden med storm.

Byggmässan Nordbygg hålls på Stockholmsmässan i Älvsjö den 26-29 april och egen produktion av solenergi lär bli ett av årets mest omtalade ämnen. På plats finns Midsummer, Sveriges enda tillverkare av solcellstak, som man kan träffa i monter C20:31.

Midsummer tillverkar och installerar solcellstak av modellerna SLIM, WAVE och BOLD. Solcellstaken består av solpaneler som är tunna, lätta, diskreta och med minimala klimatavtryck jämfört med traditionella solpaneler. WAVE är världens första solpanel för takpannor och som följer takpannornas naturliga konturer. SLIM är ett klassiskt falsat plåttak. BOLD är en större panel framtagen för kommersiella byggnader.

Länk till bilder och annat pressmaterial: Press – Midsummer.

Kontaktperson:
Peter Karaszi
Kommunikationschef, Midsummer
E-post: peter.karaszi@midsummer.se
Telefon: 070-341 46 53

Om Midsummer
Midsummer är ett svenskt solenergiföretag som utvecklar och säljer utrustning för produktion av tunnfilmsolceller samt producerar, säljer och installerar solcellstak. Solcellerna är av typen CIGS och är tunna, lätta, flexibla, diskreta och med ett minimalt koldioxidavtryck jämfört med andra solpaneler.

Tillverkningen sker i Sverige med företagets egna DUO-system som är det mest spridda produktionssystemet för böjbara CIGS-solceller i världen. Aktien är listad på Nasdaq First North Premier Growth Market. Certified Adviser är G&W Fondkommission, tel: 08-503 000 50, e-post: ca@gwkapital.se. Se midsummer.se

Back to the top

Get in touch

+46 (0) 8-525 096 10
Opening hours:
Monday-Friday 08.00-17.00
kundservice@midsummer.se

Elektronikhöjden 6
175 43 Järfälla

Organisationsnummer: 556665–7838

VAT nr: SE556665783801

Follow us

Uppgradera ditt tak med Midsummer SLIM eller Midsummer WAVE i samband med att du byter ditt tak så bjuder vi på takmaterialet!

Kampanj

Takmaterial 0 kr*

Uppgradera ditt tak med Midsummer SLIM eller Midsummer WAVE i samband med att du byter ditt tak så bjuder vi på takmaterialet!