En solskenshistoria för hela Sverige

Midsummer installerar solcellstak över hela Sverige, på knappnålarna på kartan ser du ett urval av var i landet våra solcellstak finns.

Klicka på nålen för mer information. Plats är ungefärlig.

Midsummer SLIM

Tora Andersson & Jörgen Holmqvist

”Vi hade tittat runt länge efter olika typer av tak som vi tyckte passade huset, men inte hittat något med solceller. Då fick vi ett tips av en kompis om att spana in Midsummer – så det gjorde vi, och såg snabbt att det här kunde nog vara något.”

Spela videoklipp
Spela videoklipp
Midsummer SLIM

Johan Lindahl

”Jag valde Midsummer när jag kollade på olika byggnadsintegrerade lösningar, eftersom det ändå var dags att byta taket, och jag ville ha en lösning som passade byggnaden utan att sticka ut för mycket. Jag är väldigt nöjd med mitt tak, både utseende och funktion, och Midsummers arbete med installation och inkoppling  gick väldigt snabbt och smidigt.”

Midsummer SLIM

Martin Holmberg

”Det var de enda jag kunde se som hade integrerat på plåttak, som jag redan bestämt mig för att ha. Från kontakt till taket var på med solceller tog det ungefär tre månader. Jag tror att fler skulle välja att ha den här typen av solceller om de visste att det fanns, för det finns ett jättesug efter snygga solceller.”

Spela videoklipp

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Nyhetsbreven innehåller information om
midsummer och solel i allmänhet

Till toppen

Uppgradera ditt tak med Midsummer SLIM eller Midsummer WAVE i samband med att du byter ditt tak så bjuder vi på takmaterialet!