Systemlogistiker

Är du en initiativrik Systemlogistiker och vill vara med på en unik resa i den expansiva solcellsbranschen?

OM MIDSUMMER

Midsummer är ett svenskt solenergiföretag som utvecklar och säljer utrustning för produktion av tunnfilmsolceller samt producerar, säljer och installerar solcellstak. Solcellerna är av typen CIGS och är tunna, lätta, flexibla, diskreta och med ett minimalt koldioxidavtryck jämfört med andra solpaneler.

SYSTEMLOGISTIKER

Som ett led i att växla upp och möta den ökade efterfrågan från våra kunder behöver vi utveckla våra interna processer och söker därför en Systemlogistiker till vår Logistik- och Inköpsavdelning.

Systemlogistikern har en nyckelfunktion när det gäller att driva och utveckla processer tvärfunktionellt inom koncernen. Arbetet innebär tätt samarbete med de flesta funktioner inom företaget, såsom produktion, inköp, ekonomi och försäljning. Rollen innebär att utveckla, designa och anpassa vårt ERP system, Monitor, för att stödja kritiska affärsprocesser.

HUVUDSAKLIGA ARBETSUPPGIFTER
  • Övergripande ansvar för att driva process- och systemutveckling i Monitor.
  • Agera som systemarkitekt och säkerställa att standarder och procedurer är utformade optimalt för att stötta både vår affär och våra användare.
  • Vara Superuser i Monitor.
  • Säkerställa att processerna är tydligt dokumenterade och uppdaterade för att bibehålla och säkerställa operativ effektivitet.
  • Ta ut rapporter, administrera användare, systemvård mm.
DU SOM SÖKER

Vi söker dig som drivs av att få saker att hända och har erfarenhet av att kommunicera kring problem och lösningar. Vi vill att du har högskoleutbildning och någon arbetserfarenhet inom Supply Chain och ERP-system. Du är analytisk och har god erfarenhet av ERP-system.

Som person är du är initiativtagande, lyhörd och trivs i en dynamisk miljö som drivs av ständiga förbättringar. Du har en stark analytisk förmåga, är problemlösningsinriktad. Du tycker om och är bra på att förmedla din kunskap. Du har god förmåga att självständigt strukturera och planera ditt arbete och lätt för att skapa goda relationer både internt och externt. Du behärskar svenska och engelska flytande i såväl tal som skrift.

LÅTER DET INTRESSANT?

Tillsättning sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan. Skicka in din ansökan till: career@midsummer.se och märk med ”Systemlogistiker” i ämnesraden.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Nyhetsbreven innehåller information om
midsummer och solel i allmänhet

Till toppen

Hör av dig

+46 (0) 8-525 096 10
Öppettider växel:
Måndag-fredag 08.00-17.00
kundservice@midsummer.se

Elektronikhöjden 6
175 43 Järfälla

Organisationsnummer: 556665–7838

VAT nr: SE556665783801

Följ oss

Uppgradera ditt tak med Midsummer SLIM eller Midsummer WAVE i samband med att du byter ditt tak så bjuder vi på takmaterialet!

Kampanj

Takmaterial 0 kr*

Uppgradera ditt tak med Midsummer SLIM eller Midsummer WAVE i samband med att du byter ditt tak så bjuder vi på takmaterialet!