Midsummer stärker ledningsgruppen – ny ekonomichef rekryteras

Det svenska snabbväxande solenergiföretaget Midsummer AB (publ) gör en förändring i sin ledning. Nuvarande ekonomichefen Eric Jaremalm, tillika vice VD, kommer fullt ut att fokusera på rollen som vice VD då företagets internationella expansion och snabba tillväxt inom solcellstak kräver det. Företaget kommer att rekrytera en ny ekonomichef.

Eric Jaremalm är en av grundarna av Midsummer och har varit ekonomichef sedan starten. Han har också fungerat som vice VD med ansvar för bl a övergripande strategier, viktiga kundrelationer, generell finansiering och etableringen i Italien med tillhörande aktiviteter.

– Vårt affärsområde Solcellstak växer med flera hundra procent per år och vi har ett gediget arbete med att skala upp denna verksamhet. Vår nya fabrik i Italien kommer att tiofaldiga vår produktionskapacitet och jag måste fullt ut fokusera på bolagets expansion och frågor som strategier, prognoser och scenarier, investeringar m m. Därför kommer vi att rekrytera en ny ekonomichef som kommer att hantera ekonomifunktionen, säger Eric Jaremalm.

Rekrytering av den nya ekonomichefen påbörjas omedelbart. Man söker en person med erfarenhet av internationella bolag för att leda ekonomifunktionen i ett snabbt växande börsnoterat företag. Ansvaret är brett och ställer stora krav på analysförmåga, ledarskap och förmåga att prioritera. Intressenter kan kontakta ansvarig rekryteringskonsult på Meritmind, Annika Vermunt på 070-166 08 31 eller Magnus Åberg på 070-981 77 51.

Länk till bilder och annat pressmaterial: Press – Midsummer.

Kontaktperson:
Peter Karaszi
Kommunikationschef, Midsummer
E-post: peter.karaszi@midsummer.se
Telefon: 070-341 46 53

Om Midsummer
Midsummer är ett svenskt solenergiföretag som utvecklar och säljer utrustning för produktion av tunnfilmsolceller samt producerar, säljer och installerar solcellstak. Solcellerna är av typen CIGS och är tunna, lätta, flexibla, diskreta och med ett minimalt koldioxidavtryck jämfört med andra solpaneler.

Tillverkningen sker i Sverige med företagets egna DUO-system som är det mest spridda produktionssystemet för böjbara CIGS-solceller i världen. Aktien är listad på Nasdaq First North Premier Growth Market. Certified Adviser är G&W Fondkommission, tel: 08-503 000 50, e-post: ca@gwkapital.se. Se midsummer.se

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Nyhetsbreven innehåller information om
midsummer och solel i allmänhet

Till toppen

Hör av dig

+46 (0) 8-525 096 10
Öppettider växel:
Måndag-fredag 08.00-17.00
kundservice@midsummer.se

Elektronikhöjden 6
175 43 Järfälla

Organisationsnummer: 556665–7838

VAT nr: SE556665783801

Följ oss

Uppgradera ditt tak med Midsummer SLIM eller Midsummer WAVE i samband med att du byter ditt tak så bjuder vi på takmaterialet!

Kampanj

Takmaterial 0 kr*

Uppgradera ditt tak med Midsummer SLIM eller Midsummer WAVE i samband med att du byter ditt tak så bjuder vi på takmaterialet!