Midsummer publicerar årsredovisning för 2021

Midsummers årsredovisning för verksamhetsåret 2021 finns från och med idag tillgänglig på Midsummers hemsida samt bifogad till detta pressmeddelande.

– Under 2021 har en redan stark trend blivit ännu starkare: Stor ökad efterfrågan på egenproducerad energi i hela världen. Till tidigare argument som klimat och ekonomi läggs nu kontroll över den egna energiförsörjningen. Installation av solpaneler på var mans tak är det bästa och snabbaste sättet att stärka makten över sin energi och åtminstone partiellt bli sitt eget kraftverk. Efterfrågan på våra diskreta och miljövänliga solcellstak har under året ökat i stigande takt, säger Sven Lindström, VD, Midsummer.

Läs Sven Lindströms hela kommentar i årsredovisningen som finns bifogad till detta pressmeddelande samt på Midsummer.se under Finansiella Rapporter (https://midsummer.se/ir/finansiella-rapporter/).

Länk till bilder och annat pressmaterial: Press – Midsummer.
 
Kontaktperson:

Peter Karaszi
Kommunikationschef, Midsummer
E-post: peter.karaszi@midsummer.se
Telefon: 070-341 46 53
 
Om Midsummer
Midsummer är ett svenskt solenergiföretag som utvecklar och säljer utrustning för produktion av tunnfilmsolceller samt producerar, säljer och installerar solcellstak. Solpanelerna består av CIGS-solceller och är tunna, lätta, flexibla, diskreta och med ett minimalt koldioxidavtryck jämfört med andra solpaneler.
 
Tillverkningen sker i Sverige med företagets egna DUO-system som är det mest spridda produktionssystemet för böjbara CIGS-solceller i världen. Aktien är listad på Nasdaq First North Premier Growth Market. Certified Adviser är G&W Fondkommission, tel: 08-503 000 50, e-post: ca@gwkapital.se. Se midsummer.se
 

Bifogade filer

Midsummer ÅR 2021 (application/pdf)

midsummerab-2021-12-31-sv (application/x-zip-compressed)

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Nyhetsbreven innehåller information om
midsummer och solel i allmänhet

Till toppen

Hör av dig

+46 (0) 8-525 096 10
Öppettider växel:
Måndag-fredag 08.00-17.00
kundservice@midsummer.se

Elektronikhöjden 6
175 43 Järfälla

Organisationsnummer: 556665–7838

VAT nr: SE556665783801

Följ oss

Uppgradera ditt tak med Midsummer SLIM eller Midsummer WAVE i samband med att du byter ditt tak så bjuder vi på takmaterialet!

Kampanj

Takmaterial 0 kr*

Uppgradera ditt tak med Midsummer SLIM eller Midsummer WAVE i samband med att du byter ditt tak så bjuder vi på takmaterialet!