Midsummer presenterar live hos Erik Penser Bank den 25 november

Det börsnoterade svenska solenergiföretaget Midsummer deltar med en investerarpresentation hos Erik Penser Bank torsdagen den 25 november. Företagets VD Sven Lindström presenterar Midsummers verksamhet, produkter och nyheter samt ger en överblick över marknaden för solcellstak.

Torsdag 25 november deltar Midsummer på Bolagsdagen hos Erik Penser Bank, ger en investerarpresentation och svarar på frågor i en modererad frågestund av en aktieanalytiker efter presentationen. Midsummers presentation börjar ca kl 16.20.

Presentationerna sänds live på Erik Pensers YouTube-kanal https://youtu.be/DP6pjy8K-cA och det kommer att finnas möjlighet att ställa frågor direkt till Sven Lindström via live-chatten. De som är intresserade av att se på presentationen fysiskt i bankens lokaler kan anmäla intresse till johanna.broberg@penser.se.

Efteråt publiceras även video från presentationen på webben Investerare – Midsummer och LinkedIn https://www.linkedin.com/company/midsummer.

Midsummers VD Sven Lindström har en vision om ett antal s k megafabriker i Sverige för tillverkning av solpaneler, se öppet brev här.

Den 1-30 november löper teckningsperioden för förvärv av aktier i Midsummer med teckningsoptioner, se pressmeddelande här.

Länk till bilder och annat pressmaterial: Press – Midsummer.

Kontaktperson:
Peter Karaszi
Kommunikationschef, Midsummer
E-post: peter.karaszi@midsummer.se
Telefon: 070-341 46 53

Om Midsummer
Midsummer är ett svenskt solenergiföretag som utvecklar och säljer utrustning för produktion av tunnfilmsolceller samt producerar, säljer och installerar solcellstak. Solcellerna är av typen CIGS och är tunna, lätta, flexibla, diskreta och med ett minimalt koldioxidavtryck jämfört med andra solpaneler.

Tillverkningen sker i Sverige med företagets egna DUO-system som är det mest spridda produktionssystemet för böjbara CIGS-solceller i världen. Aktien är listad på Nasdaq First North Premier Growth Market. Certified Adviser är G&W Fondkommission, tel: 08-503 000 50, e-post: ca@gwkapital.se. Se midsummer.se

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Nyhetsbreven innehåller information om
midsummer och solel i allmänhet

Till toppen

Hör av dig

+46 (0) 8-525 096 10
Öppettider växel:
Måndag-fredag 08.00-17.00
kundservice@midsummer.se

Elektronikhöjden 6
175 43 Järfälla

Organisationsnummer: 556665–7838

VAT nr: SE556665783801

Följ oss

Uppgradera ditt tak med Midsummer SLIM eller Midsummer WAVE i samband med att du byter ditt tak så bjuder vi på takmaterialet!

Kampanj

Takmaterial 0 kr*

Uppgradera ditt tak med Midsummer SLIM eller Midsummer WAVE i samband med att du byter ditt tak så bjuder vi på takmaterialet!