Midsummer medverkar på Solmässan i Göteborg den 6 april

Sveriges enda tillverkare av solceller Midsummer presenterar sitt företag och sina produkter på Solmässan i Eriksbergshallen, Göteborg, den 6 april.

Den femte upplagan av Solmässan går av stapeln i Eriksbergshallen, Göteborg, den 6 april. På plats finns Midsummer, Sveriges enda tillverkare av solcellstak och världsledande inom lätta, flexibla och diskreta solcellstak med låga klimatavtryck.

Midsummer presenterar sina produkter WAVE, världens första solpanel för takpannor och som följer takpannornas naturliga konturer, SLIM, ett klassiskt falsat plåttak och BOLD, en större panel framtagen för kommersiella byggnader.

Mässan vänder sig till privata och offentliga fastighetsägare och dem som har funderingar kring hur installation av solpaneler, laddstolpar och batterilager går till samt ägande och drift av elfordon. Och till dem som undrar över hur man får betalt för överskottselen, hur man söker tillstånd och bidrag och vad det ekonomiska utfallet blir. Det är fri entré hela dagen, klockan 10 till 19.

Länk till bilder och annat pressmaterial: Press – Midsummer.

Kontaktperson:
Peter Karaszi
Kommunikationschef, Midsummer
E-post: peter.karaszi@midsummer.se
Telefon: 070-341 46 53

Om Midsummer
Midsummer är ett svenskt solenergiföretag som utvecklar och säljer utrustning för produktion av tunnfilmsolceller samt producerar, säljer och installerar solcellstak. Solcellerna är av typen CIGS och är tunna, lätta, flexibla, diskreta och med ett minimalt koldioxidavtryck jämfört med andra solpaneler.

Tillverkningen sker i Sverige med företagets egna DUO-system som är det mest spridda produktionssystemet för böjbara CIGS-solceller i världen. Aktien är listad på Nasdaq First North Premier Growth Market. Certified Adviser är G&W Fondkommission, tel: 08-503 000 50, e-post: ca@gwkapital.se. Se midsummer.se

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Nyhetsbreven innehåller information om
midsummer och solel i allmänhet

Till toppen

Hör av dig

+46 (0) 8-525 096 10
Öppettider växel:
Måndag-fredag 08.00-17.00
kundservice@midsummer.se

Elektronikhöjden 6
175 43 Järfälla

Organisationsnummer: 556665–7838

VAT nr: SE556665783801

Följ oss

Uppgradera ditt tak med Midsummer SLIM eller Midsummer WAVE i samband med att du byter ditt tak så bjuder vi på takmaterialet!

Kampanj

Takmaterial 0 kr*

Uppgradera ditt tak med Midsummer SLIM eller Midsummer WAVE i samband med att du byter ditt tak så bjuder vi på takmaterialet!