Midsummer medverkar på Naventus Renewables Summit i Stockholm den 16 mars

Det svenska solenergiföretaget Midsummer presenterar sitt företag och verksamhet på Naventus Renewables Summit på Grand Hotel i Stockholm den 16 mars.

Evenemangets tema är investeringsmöjligheter inom förnybar energi med presentationer av ledande företag inom sektorn och paneldebatter om bl a ny teknologi.

Midsummers VD Sven Lindström håller en presentation som börjar klockan 09.05 och pågår i cirka 20 minuter. Intresserad allmänhet och investerare kan närvara vid evenemanget antingen på plats eller digitalt. Anmälan sker på: Renewables Summit 2022 (naventus.com). För mer information besök: https://events.naventus.com/

Midsummer är ledande inom lätta, flexibla och diskreta solcellstak med låga klimatavtryck. Sven Lindström har en vision om ett antal s k megafabriker i Sverige för tillverkning av solpaneler, se öppet brev här.

Länk till bilder och annat pressmaterial: Press – Midsummer.

Kontaktperson:
Peter Karaszi
Kommunikationschef, Midsummer
E-post: peter.karaszi@midsummer.se
Telefon: 070-341 46 53

Om Midsummer
Midsummer är ett svenskt solenergiföretag som utvecklar och säljer utrustning för produktion av tunnfilmsolceller samt producerar, säljer och installerar solcellstak. Solcellerna är av typen CIGS och är tunna, lätta, flexibla, diskreta och med ett minimalt koldioxidavtryck jämfört med andra solpaneler.

Tillverkningen sker i Sverige med företagets egna DUO-system som är det mest spridda produktionssystemet för böjbara CIGS-solceller i världen. Aktien är listad på Nasdaq First North Premier Growth Market. Certified Adviser är G&W Fondkommission, tel: 08-503 000 50, e-post: ca@gwkapital.se. Se midsummer.se

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Nyhetsbreven innehåller information om
midsummer och solel i allmänhet

Till toppen

Hör av dig

+46 (0) 8-525 096 10
Öppettider växel:
Måndag-fredag 08.00-17.00
kundservice@midsummer.se

Elektronikhöjden 6
175 43 Järfälla

Organisationsnummer: 556665–7838

VAT nr: SE556665783801

Följ oss

Uppgradera ditt tak med Midsummer SLIM eller Midsummer WAVE i samband med att du byter ditt tak så bjuder vi på takmaterialet!

Kampanj

Takmaterial 0 kr*

Uppgradera ditt tak med Midsummer SLIM eller Midsummer WAVE i samband med att du byter ditt tak så bjuder vi på takmaterialet!