Midsummer medverkar på Erik Penser Banks Energidag den 10 november

Det börsnoterade svenska solenergiföretaget Midsummer deltar på den Energidag som anordnas av Erik Penser Bank torsdagen den 10 november. Det är Midsummers VD Sven Lindström som pratar om företagets verksamhet och expansiva framtidsplaner med målet att bli Europas ledande tillverkare av tunnfilmssolcellstak.

Torsdag 10 november deltar Midsummer på temadagen Energi hos Erik Penser Bank i Stockholm VD Sven Lindström sätter sig med Penser Banks aktieanalytiker Örjan Rödén för en ”fåtöljintervju” under vilken har säkerligen får frågor om företagets ambitiösa tillväxtplaner som inkluderar nya fabriker i såväl Italien som Sverige.

Frågestunden med Sven Lindström pågår mellan klockan 11.10 och 11.55 och direktsänds på följande länk: https://youtu.be/RnEtVjr_IGI. Den kommer även att läggas upp i efterhand. Det finns ett begränsat antal fysiska platser på Apelbergsgatan 27 i Stockholm för den intresserade, anmälan här.

Syftet med dagen är ge en bild av hur nätägare, större kunder, industriella aktörer, branschorganisationer, myndigheter m fl ser på den turbulenta situation som råder för närvarande i det svenska energisystemet och hur man kan hantera den. Övriga deltagare på evenemanget är bl a Energimyndigheten, Energiföretagen och Svenska kraftnät.

Länk till bilder och annat pressmaterial: Press – Midsummer.

Kontaktperson:
Peter Karaszi
Kommunikationschef, Midsummer
E-post: peter.karaszi@midsummer.se
Telefon: 070-341 46 53

Om Midsummer
Midsummer är ett svenskt solenergiföretag som utvecklar och säljer utrustning för produktion av tunnfilmsolceller samt producerar, säljer och installerar solcellstak. Solcellerna är av typen CIGS och är tunna, lätta, flexibla, diskreta och med ett minimalt koldioxidavtryck jämfört med andra solpaneler.

Tillverkningen sker i Sverige med företagets egna DUO-system som är det mest spridda produktionssystemet för böjbara CIGS-solceller i världen. Aktien är listad på Nasdaq First North Premier Growth Market. Certified Adviser är G&W Fondkommission, tel: 08-503 000 50, e-post: ca@gwkapital.se. Se midsummer.se

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Nyhetsbreven innehåller information om
midsummer och solel i allmänhet

Till toppen

Hör av dig

+46 (0) 8-525 096 10
Öppettider växel:
Måndag-fredag 08.00-17.00
kundservice@midsummer.se

Elektronikhöjden 6
175 43 Järfälla

Organisationsnummer: 556665–7838

VAT nr: SE556665783801

Följ oss

Uppgradera ditt tak med Midsummer SLIM eller Midsummer WAVE i samband med att du byter ditt tak så bjuder vi på takmaterialet!

Kampanj

Takmaterial 0 kr*

Uppgradera ditt tak med Midsummer SLIM eller Midsummer WAVE i samband med att du byter ditt tak så bjuder vi på takmaterialet!