Midsummer medverkar på Carlsquares bolagsevent den 2 juni

Det svenska solenergiföretaget Midsummer presenterar sitt företag och verksamhet på investmentbanken Carlsquares investerardag om tillväxt och lönsamhet i Stockholm torsdagen den 2 juni.

Temadagen går av stapeln på Kungsgatan 33 i Stockholm hos Infront Direkt Studios. Midsummers VD Sven Lindström håller en presentation som börjar klockan 13.30 och pågår i 20 minuter följt av tio minuter lång frågestund.

Följ eventet på plats genom att anmäla er närvaro via denna anmälningsblankett (begränsat antal platser). Följ eventet online här.

Midsummer är Sveriges enda tillverkare av solceller och världsledande inom lätta, flexibla och diskreta solcellstak med låga klimatavtryck.

Länk till bilder och annat pressmaterial: Press – Midsummer.

Kontaktperson:
Peter Karaszi
Kommunikationschef, Midsummer
E-post: peter.karaszi@midsummer.se
Telefon: 070-341 46 53

Om Midsummer
Midsummer är ett svenskt solenergiföretag som utvecklar och säljer utrustning för produktion av tunnfilmsolceller samt producerar, säljer och installerar solcellstak. Solcellerna är av typen CIGS och är tunna, lätta, flexibla, diskreta och med ett minimalt koldioxidavtryck jämfört med andra solpaneler.

Tillverkningen sker i Sverige med företagets egna DUO-system som är det mest spridda produktionssystemet för böjbara CIGS-solceller i världen. Aktien är listad på Nasdaq First North Premier Growth Market. Certified Adviser är G&W Fondkommission, tel: 08-503 000 50, e-post: ca@gwkapital.se. Se midsummer.se

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Nyhetsbreven innehåller information om
midsummer och solel i allmänhet

Till toppen

Hör av dig

+46 (0) 8-525 096 10
Öppettider växel:
Måndag-fredag 08.00-17.00
kundservice@midsummer.se

Elektronikhöjden 6
175 43 Järfälla

Organisationsnummer: 556665–7838

VAT nr: SE556665783801

Följ oss

Uppgradera ditt tak med Midsummer SLIM eller Midsummer WAVE i samband med att du byter ditt tak så bjuder vi på takmaterialet!

Kampanj

Takmaterial 0 kr*

Uppgradera ditt tak med Midsummer SLIM eller Midsummer WAVE i samband med att du byter ditt tak så bjuder vi på takmaterialet!