Midsummer medverkar på Aktiespararnas temaevent om hållbara investeringar i Göteborg den 7 februari

Det svenska solenergiföretaget Midsummer presenterar sitt företag och verksamhet på Aktiespararnas temadag om hållbara investeringar i Göteborg den 7 februari.

Det är företagets VD Sven Lindström håller presentationen som börjar klockan 17.00. Platsen är Svenska Mässan, Mässans Gata 24 i Göteborg.

Evenemanget streamas live och on demand via Aktiespararnas YouTube-kanal samt via Direktsänd TV | Aktiespararna.

Studiopubliken och de som följer livesändningen har möjlighet att ställa frågor till Sven Lindström i samband med den frågestund som hålls direkt efter hans presentation. Frågor kan skickas via sms 079 347 98 45 eller i den livechat som återfinns i direkt anslutning till videospelaren.

Mer information: https://www.aktiespararna.se/aktiviteter/tema-hallbara-investeringar

Midsummers VD Sven Lindström har en vision om ett antal s k megafabriker i Sverige för tillverkning av solpaneler, se öppet brev här.

Länk till bilder och annat pressmaterial: Press – Midsummer.

Kontaktperson:
Peter Karaszi
Kommunikationschef, Midsummer
E-post: peter.karaszi@midsummer.se
Telefon: 070-341 46 53

Om Midsummer
Midsummer är ett svenskt solenergiföretag som utvecklar och säljer utrustning för produktion av tunnfilmsolceller samt producerar, säljer och installerar solcellstak. Solcellerna är av typen CIGS och är tunna, lätta, flexibla, diskreta och med ett minimalt koldioxidavtryck jämfört med andra solpaneler.

Tillverkningen sker i Sverige med företagets egna DUO-system som är det mest spridda produktionssystemet för böjbara CIGS-solceller i världen. Aktien är listad på Nasdaq First North Premier Growth Market. Certified Adviser är G&W Fondkommission, tel: 08-503 000 50, e-post: ca@gwkapital.se. Se midsummer.se

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Nyhetsbreven innehåller information om
midsummer och solel i allmänhet

Till toppen

Hör av dig

+46 (0) 8-525 096 10
Öppettider växel:
Måndag-fredag 08.00-17.00
kundservice@midsummer.se

Elektronikhöjden 6
175 43 Järfälla

Organisationsnummer: 556665–7838

VAT nr: SE556665783801

Följ oss

Uppgradera ditt tak med Midsummer SLIM eller Midsummer WAVE i samband med att du byter ditt tak så bjuder vi på takmaterialet!

Kampanj

Takmaterial 0 kr*

Uppgradera ditt tak med Midsummer SLIM eller Midsummer WAVE i samband med att du byter ditt tak så bjuder vi på takmaterialet!