Midsummer lanserar nya produktsidor för produkterna Wave och Slim

Solenergiföretaget Midsummer (https://midsummer.se/) lanserar nya och användarvänliga produktsidor på midsummersolarroofs.se i syfte att tillgodose kundernas snabbt ökande intresse för moderna takprodukter med integrerade solpaneler. De nya produktsidorna innehåller detaljerad produktinformation som underlättar för kunden att göra ett bra val utifrån sin egen bostad.


 
Det svenska solenergiföretaget Midsummer grundades 2004 och är idag den enda leverantören som producerar solceller och solpaneler i Sverige – med en egenutvecklad, unik och världsledande produktionsteknologi. Som ett svar på det stadigt ökande intresset för byggnadsintegrerade solcellsprodukter lanserar Midsummer nya produktsidor med tydlig och detaljerad information för besökaren.

– Att som privatperson sätta sig in i solenergiteknik kan vara en utmaning. Våra nya produktsajter är utformade för att på ett enkelt sätt hjälpa kunderna att förstå våra produkter och tjänster samt att bedöma vad just deras personliga behov är, säger Sven Lindström, VD, Midsummer.

Syftet är att ge kunden en tydlig överblick och möjlighet att snabbt och enkelt navigera bland Midsummers utbud, för att i slutändan kunna fatta ett välinformerat köpbeslut. Först ut är det energiproducerande plåttaket Slim och det unika tillskottet Wave som är en ”osynlig” vågig solpanel perfekt utformad efter Sveriges vanligaste dubbelkupiga takpannor.

Uppdateringarna på midsummersolarroofs.se bidrar därmed till att ge en tydlig överblick av produkterna vad gäller både design, installation och deras miljömässiga nytta, men även till att göra en komplex bransch mer lättförståelig.  

Besök de nya produktsidorna för Wave och Slim

Bifogade filer

Release (application/pdf)

Produktsida Wave 2 (image/jpeg)

Produktsida Slim (image/jpeg)

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Nyhetsbreven innehåller information om
midsummer och solel i allmänhet

Till toppen

Hör av dig

+46 (0) 8-525 096 10
Öppettider växel:
Måndag-fredag 08.00-17.00
kundservice@midsummer.se

Elektronikhöjden 6
175 43 Järfälla

Organisationsnummer: 556665–7838

VAT nr: SE556665783801

Följ oss

Uppgradera ditt tak med Midsummer SLIM eller Midsummer WAVE i samband med att du byter ditt tak så bjuder vi på takmaterialet!

Kampanj

Takmaterial 0 kr*

Uppgradera ditt tak med Midsummer SLIM eller Midsummer WAVE i samband med att du byter ditt tak så bjuder vi på takmaterialet!