Midsummer inleder samarbeten med tre installationsföretag

Den svenska tillverkaren av solcellstak Midsummer har inlett samarbeten med tre välrenommerade svenska företag med specialistkompetens inom installationer av solcellstak: Kungstak i Göteborg, Aros Solceller i Västerås/Mälardalen och Bjurströms Bygg på Värmdö.

– Vi är glada över att dessa tre erfarna och kunniga aktörer väljer att erbjuda marknaden våra diskreta och miljövänliga solcellstak. Midsummer har egna team för installation av våra solcellstak men efterfrågan från kunderna är så stor att vi måste ta hjälp av oberoende bygg-, tak- och solinstallationsföretag – något vi gärna gör och då väljer vi bara de bästa, säger Midsummers VD Sven Lindström.

Takexperterna Kungstak är återförsäljare och installatörer av Midsummers samtliga produkter i hela Göteborgsområdet. Kontaktperson är Brian W Sopp.

Aros Solceller är återförsäljare och installatörer av Midsummers samtliga produkter i Västerås/Mälardalen. Kontaktperson är Patrik Redebrandt.

Bjurströms Bygg i Gustavsberg är återförsäljare och installatörer av Midsummers samtliga produkter på Värmdö och kringliggande områden. Kontaktperson är Andreas Bjurström.

Samtliga tre företag är noggrant utvalda och har genomgått den utbildning Midsummer kräver av sina återförsäljare och installatörer.

Länk till bilder och annat pressmaterial: Press – Midsummer.

Kontaktperson:
Peter Karaszi
Kommunikationschef, Midsummer
E-post: peter.karaszi@midsummer.se
Telefon: 070-341 46 53

Om Midsummer
Midsummer är ett svenskt solenergiföretag som utvecklar och säljer utrustning för produktion av tunnfilmsolceller samt producerar, säljer och installerar solcellstak och solpaneler. Solcellerna är av typen CIGS och är tunna, lätta, flexibla, diskreta och med ett minimalt koldioxidavtryck jämfört med andra solpaneler.

Tillverkningen sker i Sverige med företagets egna DUO-system som är det mest spridda produktionssystemet för böjbara CIGS-solceller i världen. Aktien är listad på Nasdaq First North Premier Growth Market. Certified Adviser är G&W Fondkommission, tel: 08-503 000 50, e-post: ca@gwkapital.se. Se midsummer.se

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Nyhetsbreven innehåller information om
midsummer och solel i allmänhet

Till toppen

Hör av dig

+46 (0) 8-525 096 10
Öppettider växel:
Måndag-fredag 08.00-17.00
kundservice@midsummer.se

Elektronikhöjden 6
175 43 Järfälla

Organisationsnummer: 556665–7838

VAT nr: SE556665783801

Följ oss

Uppgradera ditt tak med Midsummer SLIM eller Midsummer WAVE i samband med att du byter ditt tak så bjuder vi på takmaterialet!

Kampanj

Takmaterial 0 kr*

Uppgradera ditt tak med Midsummer SLIM eller Midsummer WAVE i samband med att du byter ditt tak så bjuder vi på takmaterialet!