Åsa Jynnesjö ny finanschef på Midsummer

Det svenska solenergiföretaget Midsummer AB (publ) har rekryterat Åsa Jynnesjö som ny finanschef (CFO). Åsa tillträder senast den 20 september och kommer att ingå i ledningsgruppen.

Åsa Jynnesjö har jobbat som finanschef i över tio år, senast för Automile AB (elektronisk körjournal och fleet management) och dessförinnan för Nordenta (dentaldepå). Utöver det har Åsa en bakgrund som revisor på PwC där hon jobbade i drygt sex år. Hon har examina inom både ekonomi och handelsrätt från Uppsala universitet.

Åsa Jynnesjö efterträder Eric Jaremalm i rollen som finanschef. Eric, en av Midsummers grundare, har fram tills nu haft de dubbla rollerna som finanschef och vice VD. Med denna rekrytering möjliggörs ökat fokus av Eric på företagets internationella expansion och snabba tillväxt inom solcellstak.

– Åsa är ett välkommet tillskott till organisationen. Med sin bakgrund och erfarenhet från snabbväxande bolag kommer hon tillföra värdefull kompetens för att växa vår ekonomifunktion i takt med vår internationella expansion, säger Midsummers VD Sven Lindström.

Midsummers affärsområde Solcellstak växer och företaget expanderar internationellt med en ny fabrik i Italien som kommer att tiofaldiga koncernens produktionskapacitet. Läs mer på Midsummers presswebb.

Se bild på Åsa Jynnesjö bifogat. Länk till bilder och annat pressmaterial: Press – Midsummer.

Kontaktperson:
Peter Karaszi
Kommunikationschef, Midsummer
E-post: peter.karaszi@midsummer.se
Telefon: 070-341 46 53

Om Midsummer
Midsummer är ett svenskt solenergiföretag som utvecklar och säljer utrustning för produktion av tunnfilmsolceller samt producerar, säljer och installerar solcellstak. Solcellerna är av typen CIGS och är tunna, lätta, flexibla, diskreta och med ett minimalt koldioxidavtryck jämfört med andra solpaneler.

Tillverkningen sker i Sverige med företagets egna DUO-system som är det mest spridda produktionssystemet för böjbara CIGS-solceller i världen. Aktien är listad på Nasdaq First North Premier Growth Market. Certified Adviser är G&W Fondkommission, tel: 08-503 000 50, e-post: ca@gwkapital.se. Se midsummer.se

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Nyhetsbreven innehåller information om
midsummer och solel i allmänhet

Till toppen

Hör av dig

+46 (0) 8-525 096 10
Öppettider växel:
Måndag-fredag 08.00-17.00
kundservice@midsummer.se

Elektronikhöjden 6
175 43 Järfälla

Organisationsnummer: 556665–7838

VAT nr: SE556665783801

Följ oss

Uppgradera ditt tak med Midsummer SLIM eller Midsummer WAVE i samband med att du byter ditt tak så bjuder vi på takmaterialet!

Kampanj

Takmaterial 0 kr*

Uppgradera ditt tak med Midsummer SLIM eller Midsummer WAVE i samband med att du byter ditt tak så bjuder vi på takmaterialet!