Passa på!

Installation på köpet

Dags att installera solpaneler? Just nu bjuder vi på installationen när du väljer Midsummer WAVE retrofit (eftermontering av solpaneler på dina befintliga takpannor, utan takbyte). Installationskostnaden kommer att dras av ifrån orderns totala kostnad. Perfekt för dig som snyggt och enkelt vill göra något konkret för miljön.

Passa på, erbjudandet gäller bara t o m den 31/12 2023.

Världens första solpanel för takpannor

Midsummer WAVE är en unikt vågformad solpanel designad för tvåkupiga takpannor, där slutprodukten blir ett diskret solcellstak.

Nu kan vi erbjuda dig ett otroligt snabbt och smidigt eftermontage med våra WAVE-paneler på dina befintliga takpannor*. Just nu bjuder vi på installationen** av panelerna när du köper ett eftermontage av oss på Midsummer. Erbjudandet är endast giltigt till den 31/12 2023 så passa på att skicka in din offertförfrågan redan idag.

*Förutsatt att du har Palema från Benders, Jönåker från Monier eller Mjöbäck och Ekeby från S:t Eriks. Ditt tak behöver även ha minst 22 graders lutning och det är 35-37,5 cm läktavstånd samt att taket inte får vara äldre än 10 år gammalt.

**Installation av solpaneler ingår men inte elinstallationen. Installationskostnaden kommer att dras av ifrån orderns totala kostnad.

Kontakta oss

Varför Midsummer?

Diskret

Midsummer WAVE är en solpanel som ser ut precis som vanliga takpannor. Men, till skillnad från vanliga tak omvandlas varje solstråle till el, utan att förändra husets ursprungliga design. 

Svensktillverkat

Midsummer WAVE är en svensk solcellsinnovation som tillverkas i vår produktionsanläggning i Järfälla utanför Stockholm.

Hållbart

Midsummer WAVE har 90 %
lägre koldioxidavtryck än traditionella solpaneler. Detta är resultatet av en mycket låg materialkonsumtion, en unik tillverkningsprocess och lokal produktion i Sverige. 

Midsummer WAVE passar till tvåkupiga takpannor (Palema från Benders, Jönåker från Monier samt Mjöbäck och Ekeby från St:Eriks).

Midsummer WAVE finns i färgen svart. 

Solpanelerna läggs ovanpå takpannorna och fästs under ovanförliggande pannrad och låses sedan fast med clips nedtill. Solpanelerna seriekopplas rad för rad och kablarna göms diskret under takpannorna. 

Ja, Midsummer WAVE kan eftermonteras på befintligt tak eller monteras vid komplett takbyte. 

Midsummer WAVE har en effekt på 110W/m².

En Midsummer WAVE-panel är 1 530 mm bred (med en byggbredd på 1 500 mm) samt 515 mm lång (med en bygglängd på 340-375 mm). En panel motsvarar 5 tvåkupiga takpannor.

Midsummer WAVE väger 2,3 kg per panel (som motsvarar 5 tvåkupiga takpannor i bredd).

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Nyhetsbreven innehåller information om
midsummer och solel i allmänhet

Till toppen

Hör av dig

+46 (0) 8-525 096 10
Öppettider växel:
Måndag-fredag 08.00-17.00
kundservice@midsummer.se

Elektronikhöjden 6
175 43 Järfälla

Organisationsnummer: 556665–7838

VAT nr: SE556665783801

Följ oss

Uppgradera ditt tak med Midsummer SLIM eller Midsummer WAVE i samband med att du byter ditt tak så bjuder vi på takmaterialet!

Kampanj

Takmaterial 0 kr*

Uppgradera ditt tak med Midsummer SLIM eller Midsummer WAVE i samband med att du byter ditt tak så bjuder vi på takmaterialet!