Är du en serviceinriktad och strukturerad VD-assistent som vill vara med på en unik resa i den expansiva solcellsbranschen?

OM MIDSUMMER

Midsummer är ett svenskt solenergiföretag som utvecklar och säljer utrustning för produktion av tunnfilmsolceller samt producerar, säljer och installerar solcellstak. Solcellerna är tunna, lätta, flexibla, diskreta och med ett minimalt koldioxidavtryck jämfört med andra solpaneler.

VD-ASSISTENT

I rollen som VD-assistent ansvarar man för att ge stöd i form av administration och projektledning till VD och, vid behov även till övriga ledningsgruppen. Tjänsten innebär brett administrativt arbete och många interna och externa kontakter. Som VD-assistent har man även ett ansvar för kontoret och kontorsmaterial. Ingen dag är den andra lik och rollen kräver god förmågan att förutse behov, tänka kritiskt och erbjuda lösningar på problem med hög professionalism och konfidentialitet. Tjänsten är på hel- eller deltid och placeringsort är Järfälla.

HUVUDSAKLIGA ARBETSUPPGIFTER
  • kalenderadministration och möteskoordinering
  • hantera all logistik kring möten och evenemang
  • resebokningar, både nationella och internationella samt hantering av tillhörande reseadministration
  • support i interna och externa projekt/events
  • mötesförberedelser och skapande av presentationsmaterial
  • för protokoll och dokumentera
  • generell kontorsadministration
DU SOM SÖKER

Vi vill att du som söker har gymnasieutbildning och några års erfarenhet av liknande arbete.

Som person är du en serviceinriktad och strukturerad med god förmåga att hantera flera uppgifter parallellt. Du är kommunikativ och har lätt för att skapa och upprätthålla goda relationer både internt och externt. För att trivas hos oss är det viktigt att du trivs med att arbeta och bidra i en förändringsorienterad organisation i stark tillväxt. Du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift. Mycket goda kunskaper i Office-paketet och körkort är ett krav.

LÅTER DET INTRESSANT?

Tillsättning sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan. Skicka in din ansökan till: career@midsummer.se och
märk med ”VD-assistent” i ämnesraden.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Nyhetsbreven innehåller information om
midsummer och solel i allmänhet

Till toppen

Hör av dig

+46 (0) 8-525 096 10
Öppettider växel:
Måndag-fredag 08.00-17.00
kundservice@midsummer.se

Elektronikhöjden 6
175 43 Järfälla

Organisationsnummer: 556665–7838

VAT nr: SE556665783801

Följ oss

Uppgradera ditt tak med Midsummer SLIM eller Midsummer WAVE i samband med att du byter ditt tak så bjuder vi på takmaterialet!

Kampanj

Takmaterial 0 kr*

Uppgradera ditt tak med Midsummer SLIM eller Midsummer WAVE i samband med att du byter ditt tak så bjuder vi på takmaterialet!