Brinner du för att ge service och vill vara med på en unik resa i den expansiva solcellsbranschen?

OM MIDSUMMER

Midsummer är ett svenskt solenergiföretag som utvecklar och säljer utrustning för produktion av tunnfilmsolceller samt producerar, säljer och installerar solcellstak. Solcellerna är av typen CIGS och är tunna, lätta, flexibla, diskreta och med ett minimalt koldioxidavtryck jämfört med andra solpaneler.

SÄLJSUPPORT

Som ett led i att växla upp och möta den ökade efterfrågan från våra kunder söker vi nu en serviceinriktad och lösningsorienterad medarbetare som kan ge våra kunder förstklassig service. Arbetsuppgifterna består i att ta första kontakten med kunder som är intresserade av våra produkter. Säljsupport ansvarar för att ge kunderna en första uppskattning av pris, paneltyp, effekt och produktionskapacitet.

För att lösa uppgifterna på bästa sätt förutsätts ett tätt samarbete, främst med säljavdelningen och byggprojektledare. Vår Säljsupport är under uppbyggnad så det finns stora möjligheter att påverka utvecklingen. Du välkomnas till en miljö där initiativ, tekniska innovationer och löpande förbättringar är på riktigt och där vi samarbetar och stöttar varandra för att nå framgång.

HUVUDSAKLIGA ARBETSUPPGIFTER
  • Hantera inkommande leads från kunder via vårt CRM-system.
  • Besvara frågor kring våra solpaneler, t.ex. pris, effekt och leveranstider.
  • Förmedla kontakt med Säljare.
  • Vara drivande i utvecklingen av Säljsupportfunktionen.
DU SOM SÖKER

Vi vill att du som söker har gymnasieutbildning och erfarenhet av att jobba med Säljsupport inom t.ex. bygg, el eller något annat teknikområde. Har du tidigare varit med och byggt upp en Supportfunktion är det starkt meriterande.

Som person är du en serviceinriktad, strukturerad och lösningsorienterad lagspelare med god förmåga att hantera flera uppgifter parallellt. Du är kommunikativ och har lätt för att skapa och upprätthålla goda relationer både internt och externt.

För att trivas hos oss är det viktigt att du trivs med att arbeta och bidra i en förändringsorienterad organisation i stark tillväxt.

LÅTER DET INTRESSANT?

Tillsättning sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan. Skicka in din ansökan till: career@midsummer.se och märk med ”Säljsupport” i ämnesraden.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Nyhetsbreven innehåller information om
midsummer och solel i allmänhet

Till toppen

Hör av dig

+46 (0) 8-525 096 10
Öppettider växel:
Måndag-fredag 08.00-17.00
kundservice@midsummer.se

Elektronikhöjden 6
175 43 Järfälla

Organisationsnummer: 556665–7838

VAT nr: SE556665783801

Följ oss

Uppgradera ditt tak med Midsummer SLIM eller Midsummer WAVE i samband med att du byter ditt tak så bjuder vi på takmaterialet!

Kampanj

Takmaterial 0 kr*

Uppgradera ditt tak med Midsummer SLIM eller Midsummer WAVE i samband med att du byter ditt tak så bjuder vi på takmaterialet!