Brinner du för Kundrelationer och Försäljning och vill vara med på en unik resa i den expansiva solcellsbranschen?

OM MIDSUMMER

Midsummer är ett svenskt solenergiföretag som utvecklar och säljer utrustning för produktion av tunnfilmsolceller samt producerar, säljer och installerar solcellstak. Solcellerna är av typen CIGS och är tunna, lätta, flexibla, diskreta och med ett minimalt koldioxidavtryck jämfört med andra solpaneler.

SÄLJARE

Som ett led i att möta den ökade efterfrågan från våra kunder söker vi nu en Säljare som kan ge våra kunder förstklassig service. I rollen som säljare är du ansvarig för försäljningen av Midsummer’s Solcellstak till privatpersoner i hela Sverige.

För att lyckas som Säljare av Sveriges snyggaste integrerade solcellstak krävs att du förstår tekniken och kan förklara den för våra kunder. Arbetet består av hela kedjan från att förse kunden med korrekt underlag för beslut, kundbesök, framtagande av avtal fram till överlämning till vår Installationsavdelningen. Du ingår i ett team av professionella säljare och till din hjälp har du kompetenta kollegor inom kundservice och säljsupport. Arbete innebär mycket kontakter både internt och externt. Resor med övernattning ingår i tjänsten.

HUVUDSAKLIGA ARBETSUPPGIFTER
  • Framtagande av offert.
  • Kundbesök, inkl. att filma fastigheten med hjälp av drönare.
  • Delta på mässor och kundevent.
  • Stödja Installationsavdelningen
DU SOM SÖKER

Vi vill att du som söker har gymnasieutbildning och erfarenhet av att jobba med försäljning inom t.ex. bygg, el eller något annat teknikområde.

Som person är du en serviceinriktad, strukturerad och affärsorienterad lagspelare med god förmåga att hantera flera uppgifter parallellt. Du är kommunikativ och har lätt för att skapa och upprätthålla goda relationer både internt och externt. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Körkort är ett krav. För att trivas hos oss är det viktigt att du trivs med att arbeta och bidra i en förändringsorienterad organisation i stark tillväxt.

LÅTER DET INTRESSANT?

Tillsättning sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan. Skicka in din ansökan till: career@midsummer.se och märk med ”Säljare” i ämnesraden.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Nyhetsbreven innehåller information om
midsummer och solel i allmänhet

Till toppen

Hör av dig

+46 (0) 8-525 096 10
Öppettider växel:
Måndag-fredag 08.00-17.00
kundservice@midsummer.se

Elektronikhöjden 6
175 43 Järfälla

Organisationsnummer: 556665–7838

VAT nr: SE556665783801

Följ oss

Uppgradera ditt tak med Midsummer SLIM eller Midsummer WAVE i samband med att du byter ditt tak så bjuder vi på takmaterialet!

Kampanj

Takmaterial 0 kr*

Uppgradera ditt tak med Midsummer SLIM eller Midsummer WAVE i samband med att du byter ditt tak så bjuder vi på takmaterialet!