Beställ framtidens tak redan idag!

Passa på att installera diskreta solpaneler från Midsummer, samtidigt som du lägger om ditt tak. Just nu får du 5 % rabatt på ett komplett paket med takbyte och installation av solpaneler. Uppge koden midsummer_re-store när du begär en offert. 

OM MIDSUMMER
Midsummer är ett svenskt solenergiföretag som installerar diskreta solcellstak, tillverkade från grunden i vår produktionsanläggning i Järfälla utanför Stockholm – från insatsmaterial till färdig solpanel. Genom detta säkrar vi en transparent och hållbar produktion med 90% lägre koldioxidavtryck än traditionella solpaneler.

Midsummers solcellstak ser precis ut som ett vanligt tak, men till skillnad från vanliga tak tillvaratas varje solstråle som skiner på taket och omvandlas till el, utan att ändra husets ursprungliga design.

Få en kostnadsfri offert

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Nyhetsbreven innehåller information om
midsummer och solel i allmänhet

Till toppen

Hör av dig

+46 (0) 8-525 096 10
Öppettider växel:
Måndag-fredag 08.00-17.00
kundservice@midsummer.se

Elektronikhöjden 6
175 43 Järfälla

Organisationsnummer: 556665–7838

VAT nr: SE556665783801

Följ oss

Uppgradera ditt tak med Midsummer SLIM eller Midsummer WAVE i samband med att du byter ditt tak så bjuder vi på takmaterialet!

Kampanj

Takmaterial 0 kr*

Uppgradera ditt tak med Midsummer SLIM eller Midsummer WAVE i samband med att du byter ditt tak så bjuder vi på takmaterialet!