Är du en noggrann och tekniskt kunnig Maskinoperatör och vill vara med på en unik resa i den expansiva solcellsbranschen?

OM MIDSUMMER

Midsummer är ett svenskt solenergiföretag som utvecklar och säljer utrustning för produktion av tunnfilmsolceller samt producerar, säljer och installerar solcellstak. Solcellerna är av typen CIGS och är tunna, lätta, flexibla, diskreta och med ett minimalt koldioxidavtryck jämfört med andra solpaneler. Utveckling, produktion och huvudkontor ligger i Järfälla utanför Stockholm.

MASKINOPERATÖR

Som ett led i att växla upp och möta den ökade efterfrågan från våra kunder behöver vi förstärka vårt Produktionsteam. Som Maskinoperatör hos oss ingår du i ett växande team och arbetar i nära samarbete med övriga operatörer och meksupport, med målet att produktionen och maskinerna fungerar optimalt.

För att lösa uppgifterna på bästa sätt förutsätts ett tätt samarbete, främst med säljavdelningen och byggprojektledare. Vår Säljsupport är under uppbyggnad så det finns stora möjligheter att påverka utvecklingen. Du välkomnas till en miljö där initiativ, tekniska innovationer och löpande förbättringar är på riktigt och där vi samarbetar och stöttar varandra för att nå framgång.

HUVUDSAKLIGA ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter innebär att hantera automatiserade och halvautomatiserade maskiner i syfte att tillverka solcellspaneler.

Som Maskinoperatör hos oss innefattar dina arbetsuppgifter i huvudsak:

    • Utföra arbete som Operatör i produktionslinan.
    • Genomföra all typ av underhåll och reparationer på produktionsutrustningen.
    • Säkerställa maskindriften.
    • Uppdatera underhållslogg.
    • Vara behjälplig avseende allmänna göromål på avdelningen.
DU SOM SÖKER

För att trivas hos Midsummer behöver du uppskatta att växa med eget ansvar och samtidigt jobba i team som stöttar varandra. Du är serviceinriktad och har lätt för att samarbeta med människor från olika bakgrunder. Vidare är du noggrann och tekniskt kunnig.

Vi vill att du som söker har minst gymnasiekompetens och kunskap inom ett eller flera av följande områden: mekanik, elektronik och automation. Du har tidigare erfarenhet av att jobba inom automatiserad produktion och behärskar svenska och engelska obehindrat.

LÅTER DET INTRESSANT?

Tillsättning sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan. Skicka in din ansökan till: career@midsummer.se och märk med ”Maskinoperatör” i ämnesraden.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Nyhetsbreven innehåller information om
midsummer och solel i allmänhet

Till toppen

Hör av dig

+46 (0) 8-525 096 10
Öppettider växel:
Måndag-fredag 08.00-17.00
kundservice@midsummer.se

Elektronikhöjden 6
175 43 Järfälla

Organisationsnummer: 556665–7838

VAT nr: SE556665783801

Följ oss

Uppgradera ditt tak med Midsummer SLIM eller Midsummer WAVE i samband med att du byter ditt tak så bjuder vi på takmaterialet!

Kampanj

Takmaterial 0 kr*

Uppgradera ditt tak med Midsummer SLIM eller Midsummer WAVE i samband med att du byter ditt tak så bjuder vi på takmaterialet!