Köp ett eget laddkit

Nu kan du köpa ett likadant laddkit som de vi skänker till den ukrainska armén. Vi har skänkt ett hundratal mobila solpaneler till den ukrainska armén så att soldater i fält kan ladda sina mobiler och annan viktig kommunikationsutrustning. Våra laddkit har visat sig vara mycket pålitliga kraftkällor som klarar svåra förhållanden. Det har till och med visat sig att panelerna fortsätter att fungera även efter att de blivit träffade av granatsplitter.

Detta laddkit är avsedd för laddning av batterier (12 V, upp till 80 Ah). Enheten levereras utan batteri, användaren måste själv ansluta ett batteri till laddaren. Solpanelen är gjord av ett flexibelt material, innehåller inte glas, vilket gör den tålig och passar perfekt på resor.

Vid optimal laddningsvinkel är enhetens uteffekt ≈ 110W med likström ≈ 5 A och spänning ≈ 12 V.

Enheten inkluderar:

  • En solpanel som består av 3 moduler
  • En metallväska med:
  • Växelriktare
  • Styrenhet
  • Förlängningssladd med uttag

Levereras som ett kit och sätts enkelt ihop med de medföljande kablarna.

Ett laddkit kostar 6 250 SEK ink moms.

Frakt tillkommer med 320 SEK. Eller fri avhämtning i vår fabrik i Järfälla utanför Stockholm. Då ingår även en rundvandring i fabriken och kaffe efteråt.

Beställ ditt laddkit via formuläret

Information om Ångerrätt
För privatpersoner tillämpar midsummer.se distans- och hemförsäljningslagen samt konsumentköplagen. Enligt distans- och hemförsäljningslagen har kunden rätt att ångra sitt köp inom 14 dagar från mottagandet av varan utan att behöva uppge någon speciell anledning. Vid åberopande av ångerrätt står du som kund för kostnaden för frakten, returfrakten samt för returrisken. Meddela vår kundtjänst via mejl (kundservice@midsummer.se) inom 14 dagar efter mottagande av beställningen om du vill returnera produkten. Returer som skickas mot efterkrav/postförskott löses ej ut. Kunden står alltid för skador som kan uppstå under returtransporten.

Var med och bidra du också

Genom att swisha valfri summa till Ukrainska Institutet i Sverige och ange ”UAaid Solar panels” i meddelandefältet kan du vara med och stötta. Varje skänkt krona är betydelsefull och går direkt till tillverkningen av fler solcellskit till förmån för Ukraina.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Nyhetsbreven innehåller information om
midsummer och solel i allmänhet

Till toppen

Hör av dig

+46 (0) 8-525 096 10
Öppettider växel:
Måndag-fredag 08.00-17.00
kundservice@midsummer.se

Elektronikhöjden 6
175 43 Järfälla

Organisationsnummer: 556665–7838

VAT nr: SE556665783801

Följ oss

Uppgradera ditt tak med Midsummer SLIM eller Midsummer WAVE i samband med att du byter ditt tak så bjuder vi på takmaterialet!

Kampanj

Takmaterial 0 kr*

Uppgradera ditt tak med Midsummer SLIM eller Midsummer WAVE i samband med att du byter ditt tak så bjuder vi på takmaterialet!