Är du en noggrann och kommunikativ elektriker och vill vara med på en unik resa i den expansiva solcellsbranschen?

OM MIDSUMMER

Midsummer är ett svenskt solenergiföretag som utvecklar och säljer utrustning för produktion av tunnfilmsolceller samt producerar, säljer och installerar solcellstak. Solcellerna är av typen CIGS och är tunna, lätta, flexibla, diskreta och med ett minimalt koldioxidavtryck jämfört med andra solpaneler. Utveckling, produktion och huvudkontor ligger i Järfälla utanför Stockholm.

INSTALLATIONSELEKTRIKER

Som ett led i att växla upp och möta den ökade efterfrågan från våra kunder behöver vi förstärka vårt team av elektriker. Som installationselektriker hos oss ingår du i ett växande team av elektriker och arbetar i nära samarbete med våra byggprojektledare och säljare, med målet att bidra till att vi kan leverera den bästa helhetsupplevelsen för våra kunder genom hela resan.

Kundserviceavdelningen är under uppbyggnad så det finns stora möjligheter att påverka utvecklingen. Du välkomnas till en miljö där initiativ, tekniska innovationer och löpande förbättringar är på riktigt och där vi samarbetar och stöttar varandra för att nå framgång.

HUVUDSAKLIGA ARBETSUPPGIFTER

Som installationselektriker hos oss innefattar dina arbetsuppgifter i huvudsak:

 • Elektrisk installation av våra unika solpaneler, solcellstak och tillhörande utrustning
 • Installation av elbilsladdare, lastbalanserare och energilager.
 • Kommunicera och informera kunder under, före och efter ditt arbete hos dem
 • Bidra till att sätta rutiner, arbetssätt och struktur till en växande avdelning

Vi gör installationer i hela Sverige och du förväntas därav kunna resa i den mån som krävs, minst ett par gånger i månaden. 

DU SOM SÖKER

För att trivas hos Midsummer behöver du uppskatta att växa med eget ansvar och samtidigt jobba i team som stöttar varandra. Du gillar tempo och är inte rädd för att fatta beslut, alltid med kundnöjdheten som ledstjärna. Du har mycket goda kommunikationsegenskaper och lätt för att samarbeta med människor från alla sorters branscher och bakgrunder. Vidare är du kvalitetsmedveten och strukturerad, men kan samtidigt anpassa dig till en organisation i utveckling där alla rutiner inte är inarbetade.

VI SÖKER DIG SOM:
 • Innehar ECY-certifikat.
 • Har några års erfarenhet i yrket som elektriker.
 • Erfarenhet av solpanelsinstallationer är meriterande.
 • Har lätt för att kommunicera och hålla goda relationer.
 • Behärskar både svenska och engelska i tal och skrift.
 • Praktisk erfarenhet från byggsektorn liksom kunskap inom dokumentation är meriterande, men inget krav. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, rätt person har möjlighet att lära sig i rollen.
 • Körkort är ett krav.
LÅTER DET INTRESSANT?

Tillsättning sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan. Skicka in din ansökan till: career@midsummer.se och märk med ”Installationselektriker” i ämnesraden.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Nyhetsbreven innehåller information om
midsummer och solel i allmänhet

Till toppen

Hör av dig

+46 (0) 8-525 096 10
Öppettider växel:
Måndag-fredag 08.00-17.00
kundservice@midsummer.se

Elektronikhöjden 6
175 43 Järfälla

Organisationsnummer: 556665–7838

VAT nr: SE556665783801

Följ oss

Uppgradera ditt tak med Midsummer SLIM eller Midsummer WAVE i samband med att du byter ditt tak så bjuder vi på takmaterialet!

Kampanj

Takmaterial 0 kr*

Uppgradera ditt tak med Midsummer SLIM eller Midsummer WAVE i samband med att du byter ditt tak så bjuder vi på takmaterialet!