Är du en prestigelös och serviceinriktad HR Generalist med god affärsförståelse som vill vara med på en unik resa i den expansiva solcellsbranschen?

OM MIDSUMMER

Midsummer är ett svenskt solenergiföretag som utvecklar och säljer utrustning för produktion av tunnfilmsolceller samt producerar, säljer och installerar solcellstak. Solcellerna är tunna, lätta, flexibla, diskreta och med ett minimalt koldioxidavtryck jämfört med andra solpaneler.

HR GENERALIST

Tjänsten som HR-generalist hos Midsummer är bred och det finns stora möjligheter att utveckla och utvecklas i rollen i takt med att bolaget växer. Rollen innebär att coacha och stötta chefer och medarbetare i de flesta förekommande HR-frågor. Du hanterar, utvecklar och driver processer som exempelvis rekrytering, bemanning, introduktion, ledar- och medarbetarutveckling samt arbetsmiljö- och arbetsrättsliga frågor.  Som HR Generalist är man länken mellan verksamheten och den externa lönepartnern. Du rapporterar till HR chefen.

HUVUDSAKLIGA ARBETSUPPGIFTER
  • Hantera rekryteringar, från kravspecifikation till avtal
  • Vara länken mellan Midsummer och extern lönepartner
  • HR administration
  • Ta fram och implementera HR-policys, riktlinjer och processer
  • Utveckla och förbättra planer, rutiner och verktyg för processutveckling
  • Rådgivande i arbetsrätts- och avtalsfrågor samt löneförhandlingar
DU SOM SÖKER

Vi söker dig som har högskoleutbildning samt några års erfarenhet inom HR-området. Du är en god kommunikatör i tal och skrift, både på svenska och engelska. Du är van att arbeta affärsnära och har förmåga att se samband, förstår helheter och processer. Vidare är du lyhörd för organisationens behov och är serviceinriktad. Din förmåga att planera och strukturera ditt arbete är mycket god. Du har hög integritet och är van att arbeta självständigt samtidigt som du har ett stort engagemang för ditt arbete!

Då du kommer att samarbeta med många parter individuellt och i grupp, både internt och externt, värdesätter vi en relationsskapande och prestigelös approach.

Vi erbjuder dig en spännande roll i ett expansivt bolag i framkant där du får verka i en internationell koncernmiljö präglad av framåtanda, kreativitet och ödmjukhet!

LÅTER DET INTRESSANT?

Tillsättning sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan. Skicka in din ansökan till: career@midsummer.se och
märk med ”HR-generalist” i ämnesraden.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Nyhetsbreven innehåller information om
midsummer och solel i allmänhet

Till toppen

Hör av dig

+46 (0) 8-525 096 10
Öppettider växel:
Måndag-fredag 08.00-17.00
kundservice@midsummer.se

Elektronikhöjden 6
175 43 Järfälla

Organisationsnummer: 556665–7838

VAT nr: SE556665783801

Följ oss

Uppgradera ditt tak med Midsummer SLIM eller Midsummer WAVE i samband med att du byter ditt tak så bjuder vi på takmaterialet!

Kampanj

Takmaterial 0 kr*

Uppgradera ditt tak med Midsummer SLIM eller Midsummer WAVE i samband med att du byter ditt tak så bjuder vi på takmaterialet!