Välkommen till nya Midsummer.se

Nu lanserar solenergiföretaget Midsummer nya förbättrade Midsummer.se. Besökaren möts av en helt ny design där användarvänligheten ligger i fokus. Den digitala uppdateringen är ännu ett steg i företagets påbörjade resa mot tydligare och mer strategisk kommunikation mot såväl investerare som marknad.

 

Den nylanserade webbplatsen Midsummer.se sätter användarvänligheten i fokus och presenterar företaget väl anpassat till målgruppen, som primärt är investerare och B2B. Även kopplingen mellan Midsummer.se och den konsumentfokuserade hemsidan Midsummersolarroofs.se har förenklats och navigeras nu med ökad smidighet.
 

"Vi har sedan årsskiftet inlett ett omfattande arbete med att vässa vår affärsplan och förtydliga vårt budskap. Nya Midsummer.se är en viktig del i detta arbete, och är utåt sett vårt digitala skyltfönster. Vårt mål är att vara informativa, inspirerande och lättförståeliga. Ett personligt digitalt bemötande som välkomnar och lotsar besökaren i vår coola men ibland komplexa värld av teknik, design och framtidens energi", säger Helena Engelbrecht, kommunikationschef, Midsummer.

Midsummer.se lanseras som första steg på svenska men kommer inom kort även att finnas på engelska. Hemsidan har tagits fram i samarbete med Getsocial.

Bifogade filer

Pressrelease: Välkommen till nya Midsummer.se (application/pdf)

Midsummer se (image/jpeg)

Midsummer se small (image/jpeg)

Sign up for our newsletter

The newsletters contain information about
Midsummer and solar energy in general

To the top

Products
Get in touch

+46 (0) 8-525 096 10
Opening hours:
Måndag-fredag 08.00-17.00
roofs@midsummer.se

Elektronikhöjden 6
175 43 Järfälla

Follow us

Uppgradera ditt tak med Midsummer SLIM eller Midsummer WAVE i samband med att du byter ditt tak så bjuder vi på takmaterialet!

Campaign

Roof material SEK 0 *

Uppgradera ditt tak med Midsummer SLIM eller Midsummer WAVE i samband med att du byter ditt tak så bjuder vi på takmaterialet!