Swisha för fler solcellskit till Ukraina

Vill du också vara med och bidratill att den ukrainska armén har möjlighet att laddasin kommunikationsutrustning ute i fält?

Swisha valfri summa till UKRAINIAN VOLUNTEER HUB STOCKHOLM

123-685 67 44

Skriv meddelande: UAaid Solar panels

 

 

Midsummer har skänkt ett hundratal mobila solpaneler till den ukrainska armén så att soldater i fält kan ladda sina mobiler och annan viktig kommunikationsutrustning. Våra solcellskit har visat sig vara mycket pålitliga kraftkällor som klarar svåra förhållanden. Dessutom är de lätta och tysta till skillnad från dieselgeneratorer.

 

Var med och bidra du också
Ett solcellskit kostar 4 000 kronor att tillverka. Genom att swisha valfri summa till UKRAINIAN VOLUNTEER HUB STOCKHOLM och ange ”UAaid Solar panels” i meddelandefältet kan du vara med och stötta. Varje skänkt krona är betydelsefull och går direkt till tillverkningen av fler solcellskit till förmån för Ukraina.

Här kan du läsa mer om Ukrainian Volunteer Hub.

Följ oss gärna på sociala medier

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Nyhetsbreven innehåller information om
midsummer och solel i allmänhet

Till toppen

Hör av dig

+46 (0) 8-525 096 10
Öppettider växel:
Måndag-fredag 08.00-17.00
kundservice@midsummer.se

Elektronikhöjden 6
175 43 Järfälla

Organisationsnummer: 556665–7838

VAT nr: SE556665783801

Följ oss

Uppgradera ditt tak med Midsummer SLIM eller Midsummer WAVE i samband med att du byter ditt tak så bjuder vi på takmaterialet!

Kampanj

Takmaterial 0 kr*

Uppgradera ditt tak med Midsummer SLIM eller Midsummer WAVE i samband med att du byter ditt tak så bjuder vi på takmaterialet!