Vill du vara med på en unik resa i framkant av ny teknik och miljöfokus?

OM MIDSUMMER

Midsummer är ett svenskt solenergiföretag som utvecklar och säljer utrustning för produktion av tunnfilmsolceller samt producerar, säljer och installerar solcellstak. Solcellerna är av typen CIGS och är tunna, lätta, flexibla, diskreta och med ett minimalt koldioxidavtryck jämfört med andra solpaneler.

Som ett led i att växla upp och möta den ökade efterfrågan från våra kunder söker vi nu en strukturerad och kommunikativ Byggprojektledare.

BYGGPROJEKTLEDARE

Rollen som Byggprojektledare innebär ansvar för hela kedjan från inkommen order till slutbesiktning hos kunden. Mycket av arbetet är på plats ute i projekten, i samtal och samarbete med såväl kunder, byggteam, entreprenadpersonal och kollegorna i teamet. Målet är att ge kunden den bästa tänkbara resan genom hela installationsförfarandet, och alltid blir 100% nöjd med slutresultat.

HUVUDSAKLIGA ARBETSUPPGIFTER
  • Stötta byggpersonalen och se till att teamen har förutsättningar att jobba effektivt
  • Inköp av byggmateriel
  • Lägga interna produktionsorder för solpaneler och plåt.
  • Bidra till att sätta rutiner, arbetssätt och struktur till en växande avdelning.
  • Upprätta tidsplaner och hålla budget.
  • Planering av intern personal och underleverantörer för installationer.
  • Beredskap ingår i tjänsten.

Vi gör installationer i hela Sverige och du förväntas därför kunna resa i den mån som krävs, minst ett par gånger i månaden.

DU SOM SÖKER

Vi vill att du som söker har en eftergymnasial utbildning inom bygg eller motsvarande. Du är strukturerad, ansvarstagande och har förmåga att driva flera projekt parallellt. Kommunikation och att skapa goda relationer är viktiga egenskaper.

Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Har du kunskaper om byggstandarder så är det starkt meriterande. Körkort är ett krav.

LÅTER DET INTRESSANT?

Tillsättning sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan. Skicka in din ansökan till: career@midsummer.se och märk med ”Byggprojektledare” i ämnesraden.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Nyhetsbreven innehåller information om
midsummer och solel i allmänhet

Till toppen

Hör av dig

+46 (0) 8-525 096 10
Öppettider växel:
Måndag-fredag 08.00-17.00
kundservice@midsummer.se

Elektronikhöjden 6
175 43 Järfälla

Organisationsnummer: 556665–7838

VAT nr: SE556665783801

Följ oss

Uppgradera ditt tak med Midsummer SLIM eller Midsummer WAVE i samband med att du byter ditt tak så bjuder vi på takmaterialet!

Kampanj

Takmaterial 0 kr*

Uppgradera ditt tak med Midsummer SLIM eller Midsummer WAVE i samband med att du byter ditt tak så bjuder vi på takmaterialet!