Midsummer Solar Roofs

Vackra solcellstak helt integrerade i byggnaden

Slimmad solenergi designad i Sverige

Tunna och byggnadsintegrerade solpaneler som ger en sömlös upplevelse av solenergi på alla former av fastigheter – från privata villor till storskaliga industrilokaler.

En produkt så unik att vi själva blev återförsäljare

De fantastiska möjligheterna med våra solceller blev grunden till vårt eget varumärke, Midsummer Solar Roofs,
som erbjuder byggnadsintegrerade solpaneler direkt till konsumentmarknaden i Sverige.

Följsam framtida standard

Med våra diskreta solpaneler behöver du inte kompromissa mellan elegans och effekt. Stilren design när den är som bäst.

Hållbar produktion av hållbar energi

Produktionen av våra solpaneler innebär hela 90 % lägre koldioxidavtryck jämfört med konventionella solpaneler, vilket gör våra solcellstak till en klimatsmart och framtidssäker produkt.

Lika lätt att installera som att uppskatta

Midsummers solpaneler tar möjligheterna till nya höjder. De integreras med enkelhet i nya eller befintliga tak och kräver ingen penetrering av takets ytskikt, vilket minimerar risken för fuktskador.

Midsummer Solar Roofs i rampljuset

Vi vågade hoppas på att våra produktionssystem skulle bli ett uppskattat steg framåt för industrin, men att även solpanelerna som vi tillverkar skulle bli en nationell nyhet var positivt överraskande även för oss. Läs mer om hur vi mottogs.

Våra produkter

Midsummer SLIM

Vår första produkt, Midsummer SLIM, satte Midsummer Solar Roofs i rampljuset. En byggnadsintegrerad solpanel för plåttak, för dig som inte vill kompromissa mellan elegans och effekt.

Midsummer WAVE

En världsnyhet och ett stort steg för solenergi. En solpanel anpassad för tvåkupiga takpannor som följer formen, inte normen.

Midsummer BOLD

Vår mångsidiga solpanel Midsummer BOLD, optimal för stora ytor och stora ambitioner. En stark och tålig solpanel för papp-och membrantak.

Midsummer Solar Roofs

Läs mer om produkterna vi skapat med våra solceller. Våra byggnadsintegrerade solpaneler finns att boka och köpa direkt hos oss.